+31 497 726582
WORKWEAR THAT DOES THE JOB

Blaklader, Zwedens belangrijkste werkkleding producent

Blaklader, Zwedens belangrijkste werkkleding producent

FUNCTIONEEL GEKLEED,VEILIG EN ER GOED UITZIEN

Wij maken al sinds 1959 professionele werkkleding. Tegenwoordig is Blåkläder één van Zweden’s belangrijkste producenten van werkkleding. 
Ons doel is om producten te maken die uw werk comfortabeler, gemakkelijker en veiliger maken. Kleding die tegen een stootje kan. We testen regelmatig onze grondstoffen om ten allen tijde een uitstekende kwaliteit te garanderen. Onze laboratoria testen slijtage, scheur- en trekweerstand, kleurechtheid en krimp. We zijn gecertificeerd volgens het ISO 9001 kwaliteitsmanagement systeem en het ISO 14001 milieuzorgsysteem. Wij vinden het van groot belang dat onze producten en onze productie zo weinig mogelijk negatieve invloed hebben op het milieu.

Iedere zak, naad, knoop en stof moet functioneel zijn.
Met onze eigen productie en productontwikkeling, kunnen we de functionaliteit en kwaliteit garanderen tot in het kleinste detail. Elk kledingstuk is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van elke specifieke beroepsgroep op het gebied van functionaliteit en design. De juiste materialen en de juiste zakken geven u meer veiligheid en efficiëntie in uw werk. Om onze producten langer mee te laten gaan, kopen we stoffen, garens en ritsen van de meest vooraanstaande leveranciers van de wereld. Het zelf produceren geeft ons een betere controle van de kwaliteit. Ruim een miljoen kledingstukken per jaar verlaten onze fabrieken.

Levenslange garantie op de naden.
Blåkläder is de enige fabrikant die een levenslange garantie op de naden biedt. Professionele medewerkers en moderne apparatuur maken deze garantie mogelijk. Wanneer een naad scheurt, vooropgesteld dat deze niet is blootgesteld aan scheuren of slijtage, wordt deze door ons gerepareerd of wordt het kledingstuk vervangen. De levensduur van het kledingstuk wordt gerekend tot het moment dat er gaten in de stof zijn gesleten of dat het kledingstuk verder heeft uitgediend.

Wereldwijde distributie
Het magazijn van Blåkläder heeft altijd ruim 1,9 miljoen kledingstukken op voorraad. Dagelijks worden zo’n 30.000 kledingstukken verstuurd. Het grote voorraadvolume is een must om een snelle service te kunnen bieden. Na orderregistratie, verschijnt deze onmiddellijk in de handscanners en kan het meteen worden verzameld en verpakt. Wij trainen voortdurend de mensen die onze producten verkopen om zo een hoog niveau van dienstverlening in de hele distributieketen te garanderen. Vandaag de dag is Blåkläder vertegenwoordigd in 17 landen.